9 iunie 2010

about ...

... un om prins intre trecut si prezent, incapabil sa-si construiasca o traiectorie spre viitor; agatat de idei efemere, fara finalitate si consistenta, cosmetizate in exces in drumul lor spre concret, produsul finit fiind de o mediocritate sfasietoare.
Cu o jumatate de creier amortita si ramasite de gentleman-isme exagerate, individului ii scapa gesturi egoiste, uitandu-se cu coada ochiului in stanga/dreapta, sperand ca nimeni n-a observat nimic.
Specimen galagios si aparent mega prietenos, isi urmareste interesele si flirteaza fara retineri oriunde, oricum, oricand si mai ales, cu oricine!
Frustrat fara dar si poate, nu reuseste sa se detaseze de ce a fost candva si isi invoca trecutul cu un zambet amar si plin de regrete, ramanand in urma mereu cateva secunde, lasand invazia de amintiri sa-l copleseasca.
Un pusti in esenta lui, care la prima vedere, traieste dupa dictonul : Carpe Diem!
Desi "arma prostului", razbunarea chiar e arma pe care o manuieste cel mai bine atunci cand vrea sa faca rau.Iar daca nu ia reusit din prima, fugi din calea lui cat te tin picioarele, o sa te tina minte si dupa 20 de ani.
Nu s-ar exterioriza pentru nimic in lume, rabdarea fiind o virtute de necontestat atunci cand tanjesti dupa mai mult decat iti este oferit.

Si....cam atat.

2 comentarii: