11 mai 2010

multumiri.mii ...

e uimitor cum niste intamplari minore iti pot zdruncina echilibrul vietii dobandit cu truda, si cum problemele cu adevarat problematice te mobilizeaza din varful degetelor pana la ultimul fir de par.
la fel de uimitor e sa iti dai seama ca unii oameni pe care ii aveai langa tine si in care aveai acea incredere normala, de fapt nu sunt ceea ce ai crezut ca sunt atatia ani.si viata te biciuie inca odata, si te trezeste la realitate: oamenii, sentimentele ... sunt efemere.nimic nu (mai) dureaza.suntem inconjurati de lucruri aparent perene, insa negam cu vehementa asta.ne-am creat aceasta iluzie si am devenit dependenti de ea; o constientizam la nivelul la care confortul nostru psihic atinge un nivel optim.
toti avem probleme si toti credem ca ale noastre sunt cele mai importante, cele mai dificile, greu de solutionat, cele mai cele.si cum te simti incapabil de a mai schita si cel mai mic gest, si te suge de energie ca o lipitoare scarboasa.unii le tin pentru ei, altii le striga in gura mare, altii le fac evenimentul vietii lor, si nici macar nu conteaza nivelul de dificultate.si te trezesti ca stai cu ochii fixati intr-un punct, inert, cu mintea goala, asteptand sa se intample acel ceva.dar surpriza, NU se intampla.si surpriza si mai mare, tot TU trebuie sa iti gasesti rezolvarea.de parca nu ai avea destule pe cap, nu?
si uite asa viata te urca si te coboara, ca un montagne russe si se prapadeste de ras cand iar te pune la incercare, iar tu habar n-ai in ce parti s-o mai iei si cum sa mai faci si te surprinde cu garda jos, din nou, ca doar asta e tot farmecul.

ce zi ciudata ...
ahh, e marti, cred ca de aia ...

oricum, multumesc draga prietena pentru ... tot.

3 comentarii:

  1. intr-o oarecare masura si tu faci la fel...faci public faptul ca ai o anumita problema, chiar daca nu mentionezi natura problemei. mie personal mi se pare cea mai mare prostie sa incepi sa-ti spui problemele in public, dar na cine sunt eu ca sa spun ce e bun si ce nu e??

    RăspundețiȘtergere
  2. mda.altceva?
    in afara de faptul ca esti curios/curioasa care e natura problemelor expuse pe blogul MEU, ce noutati crezi ca mi-ai zis?

    RăspundețiȘtergere