15 februarie 2010

nu stiu.

Luni.
Dimineata.
inceput de zi.
inceput de saptamana.
inceput de ceva.
asa ca sa purcedem.

de azi schimbam foaia, schimbam omul, schimbam principii (asta daca le mai gasesc pe undeva), schimbam din Vista in Windows 7, schimbam garderoba, schimbam coafura (de fapt, pe asta am schimbat-o deja.e un inceput), schimbam tot.
e clar.se cere o schimbare.
opusul a tot ce a fost pana acum.

nu stiu de ce avem nevoie de un punct anume de unde trebuie sa incepem ceva : de luni ma las de fumat.de la anu' devin mai responsabil.de luna viitoare nu stiu ce o sa fac.de ce trebuie stabilita o data anume, un punct de la care sa pornim? poate ca momentul in care ai gandit la acel ceva, e momentul perfect pentru a trece la actiune, fara sa amani.ai gandit - ai facut.

azi m-am trezit destul de apasata, straina de toate si fara chef, motiv pentru care nu am raspuns nici unui telefon ori mesaj.m-au framantat miile de ganduri care-mi strapung capul si acum...
si ma mai uit cum ninge.ninge si viscoleste si cerul e gri si toate astea ma apasa si mai mult.

sunt intr-un punct in care trebuie sa iau decizii.decizii importante ce ma vor afecta pe viitor si nu stiu daca sunt capabila sa iau hotararile cele mai bune.am incredere in mine, dar acum parca am trecut la un alt nivel si totul devine deodata serios.mult prea serios.si sincer, mi-e nitel cam teama de ce o sa fie mai departe.pentru ca nu stiu ce trebuie sa fac in continuare.nu stiu pe unde s-o apuc, incotro sa ma uit si care e drumul potrivit pentru mine si sunt singura care ar trebui sa stie asta, dar nu stiu...nu stiu...

nu mai stiu ce e bine pentru mine
nu stiu ce vreau
nu stiu daca o sa stiu vreodata ...

azi nu stiu nimic si e al dracului de frustrant

...



6 comentarii:

  1. Schimbarile sunt bune la casa omului , insa mie ceva nu-mi place :-s

    RăspundețiȘtergere
  2. ehh, stai chill, e totul in regula :)
    bafta maine la exam :*

    RăspundețiȘtergere
  3. daca am sti totul de dinainte nu crezi ca viata ar fi plictisitoare??..consider ca cu cat stim mai putine despre ce se va intampla pe viitor cu atat mai bine si mai distractiv pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doar pentru ca iti schimbi garderoba sau coafura asta nu inseamna ca iti vei schimba viata, stilul ei sau modul de a gandi si simti.
    Tot ce se intampla in viata ta reflecta ceea ce esti si ce simti.
    Deciziile se iau in functie doar de tine iar calitatea lor depinde de curatenia sufletului tau.
    Uneori e bine sa mergi in deriva, sa plutesti si sa astepti sa primesti. Meritam sa primim, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Lunea - cea mai infectă zi din viaţa unui om :|

    RăspundețiȘtergere